Темата на есето е Правосъдието през моите очи Окръжен съд - Русе обявява

...
Темата на есето е Правосъдието през моите очи Окръжен съд - Русе обявява
Коментари Харесай

Окръжен съд - Русе обяви конкурс за ученическо есе

Темата на есето е „ Правосъдието през моите очи ” 

Окръжен съд - Русе обявява конкурс за есе на тема „ Правосъдието през моите очи ” за всички възпитаници от VIII до XII клас.

Всяка творба би трябвало да съдържа титулна страница със следната информация: тематиката на есето; име и фамилия, телефонен номер и имейл на участника; обитаемо място, цялостно название на учебното заведение, клас. Есето следва да бъде в размер до три печатни страници формат А4 и да се изпрати по електронен път на е-mail:  в период до 24.10.2022 година За присъединяване в състезанието не се позволяват произведения, които са плагиат, копие или част от работата на други създатели, прецизираха от съда.

Специално назначена комисия ще оцени есетата по недвусмисленото изложение на персоналната позиция на създателя, потреблението на подобаващи стилно-езикови средства за реализиране на меродавност и влияние, както и удачно подбраните причини.

Класираните на първо, второ и трето място произведения ще бъдат оповестени, а създателите им – наградени, в Деня на отворените порти на 27 октомври 2022 година в постройката на Русенската правосъдна палата. Отличените есета ще бъдат оповестени на интернет страницата на Окръжен съд – Русе.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР